Over Kwaliteits Kunstgras

Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij een gedreven team met passie voor ons product, wij staan voor kwaliteit van ons product maar ook vooral voor vertrouwen en een goede service van A tot Z. Klant tevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, vanaf het moment dat u onze site bezoekt tot aan de oplevering of levering van uw gekozen kunstgras gazon garanderen wij absolute tevredenheid.

UDESLY-START-PHPecho udesly_get_image(_u('i7ac8c058', 'img'))->altUDESLY-END-PHP

Zelfs daarna kunt u altijd bij ons terecht voor vragen, advies of herstel werkzaamheden.

Ons team bestaat uit meerdere experts met jaren werkervaring in grond-straatwerk en aanleg van kunstgras, op deze manier is ons team al tegen heel wat obstakels gelopen waar altijd weer een oplossing voor gevonden is, zo hebben wij voor u ook altijd de juiste oplossing of het nu gaat om kunstgras in een tuin, op een balkon of dakterras, sport-speelveld, openbare ruimtes of zakelijk gebruik.

Centraal in onze visie staat de kwaliteit van ons uitzonderlijke kunstgrasproducten. Wij maken gebruik van onze jarenlange ervaring om kunstgrassen van ongeëvenaarde kwaliteit samen te stellen, waarbij we innovatieve technieken combineren met kwaliteits materialen.

UDESLY-START-PHPecho udesly_get_image(_u('in1764e747', 'img'))->altUDESLY-END-PHP

Bovendien heeft onze tijd in de industrie ons laten zien dat grassen variëren in specificatie, waarbij sommige geschikter zijn dan andere, afhankelijk van de specifieke toepassing. Bij Kwaliteits Kunstgras zorgen we ervoor dat er kunstgras is voor elk mogelijke situatie. Of uw kunstgrasveld nu uitsluitend voor de sier is of dat het regelmatig gebruikt worden, ons assortiment bevat gegarandeerd een product dat bij u, uw behoefte en uw budget past. 

Het hoge kwaliteitsniveau dat onze klanten gewend zijn, word gegarandeerd door de tien jaar garantie die we bieden op al onze kunstgrasproducten. Ongeacht de omvang van uw project, u kunt erop vertrouwen dat uw nieuwe gazon lang meegaat.