Proefstalen

Wilt u een voorproefje van kunstgras beleven?

Bestel dan ons proefstalen pakket vandaag nog en beleef het morgen! In ons proefstalen pakket treft u een zorgvuldig samengestelde collectie van ons assortiment.
Door inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in kunstgras als zowel de aanleg ervan hebben wij de juiste kennis opgedaan om voor u de juiste kwaliteit per categorie samen te stellen.
In ons proefstalen pakket treft u een handige handleiding aan hoe u het beste de proefstalen kunt bekijken om zo de juiste keuze te maken.

Step 1 of 5

Wat zit er in de doos?

Onze proefstaal pakketten bevatten het volledige assortiment van vakkundig vervaardigde grasproducten van Kwaliteits Kunstgras, gemaakt met alleen materialen van de hoogste kwaliteit. Wanneer u uw proefstalen pakket bestelt (geleverd door geheel Europa), krijgt u stalen van 25 x25 cm van elk van het assortiment van Kwaliteits Kunstgras zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Waroom proefstalen aanvragen?

We hebben een uitgebreid assortiment verschillende kunstgrassen op voorraad, perfect voor gebruik in verschillende situaties, van tuinen tot commerciële bedrijven. Hoe bepaal je met zo’n grote verscheidenheid aan verschillende producten welke het beste bij je behoeften past? Wij begrijpen dat dit dilemma frustrerend kan zijn – daarom bieden we proefstalen aan om het probleem te verlichten.

Waarom kwaliteits kunstgras?

Als pioniers van de kunstgras industrie ontwikkelen en installeren we al meer dan 15 jaar kunstgras, waarbij we uitzonderlijke tuinen creëren die duurzaamheid combineren met een natuurlijke uitstraling. Onze experts streven ernaar om de ultieme service te bieden, van het adviseren over het beste product voor uw project tot het leveren van snelle, nauwkeurige offertes en het voltooien van een uitgebreide installatie met minimale impact op uw dagelijkse leven en vrije tijd.

De volgende stap

Als je eenmaal een keuze hebt gemaakt voor kunstgras, plaats je gewoon je bestelling via onze website of neem je contact op met een lid uit ons team voor meer informatie, dat kan ook via whatsapp! Levering van het kunstgras met accessoires kan vaak al binnen 3 tot 5 werkdagen plaatsvinden.