Vindt mijn hond kunstgras wel leuk?

Wanneer u honden heeft, dan wilt u natuurlijk weten of kunstgras wel geschikt voor hen is. Goed nieuws. Je kunt nu een prachtig gazon met minimaal onderhoud hebben die ook nog eens geschikt is voor elk huisdier. Wij durven wel te stellen dat honden gek zijn op kunstgras! Met Kwaliteits kunstgras maakt u ook een keuze voor aantoonbaar veilig, uiterst sterk kunstgras met een zeer goede drainage en is daardoor uitermate geschikt voor huisdieren.  

Ontlasting

Ontlasting op kunstgras is geen probleem. Ons kunstgras wordt er niet door aangetast en ook de kleur blijft hetzelfde. Gegarandeerd. Uit hygiënisch oogpunt adviseren wij om het  te ruimen en de plek waar uw huisdier zijn behoefte heeft gedaan, schoon te maken met bijvoorbeeld een emmer lauw water. Mocht u toch nog last hebben van een sterke urinegeur in de grasmat, dan zijn er volop biologisch afbreekbare middelen beschikbaar om de geur tegen te gaan.

Spelen

Ons kunstgras is van de allerhoogste kwaliteit. U kunt uw huisdieren er dan ook zonder problemen op laten ravotten. Spelende honden op het gras is ook geen probleem. U moet er wel voor zorgen dat de grasmat goed vastligt zodat deze niet kan verschuiven en ook de ondergrond moet stevig zijn.

Wanneer u een hond heeft die gewend is om te graven, dan is kunstgras een perfecte manier om dit af te leren. Meestal stoppen ze met graven omdat ze geen aarde meer ruiken. Aangeleerd gedrag is soms echter moeilijk af te leren. Het is raadzaam je huisdier in de gewenningsperiode in de gaten te houden en hem te leren genieten van het kunstgras zonder het te beschadigen.