Kunstgras voor dakterrassen en balkons.

Een appartement op de bovenste verdieping in een grote stad heeft vaak een dakterras en je kunt je afvragen wat je ermee kunt doen. Door de grijze omgeving en het verkeers lawaai kunnen zelfs de meeste optimistische mensen zich een beetje onaangedaan
voelen. Maar wat als we je zouden vertellen dat je een weelderig groen gazon zou kunnen hebben dat het hele jaar door de dakterrassen van die tijdschriften imiteert? Lees verder voor meer informatie of klik op de link om onze prachtige gazons te bekijken.

Hoe doen ze dat?


Jaloezie word vaak geassocieerd met de kleur groen, en bij een dakterras of balkon van kunstgras is dat zeker de kleur van je buren. Mensen realiseren zich vaak niet dat die perfecte gazons die in tijdschriften worden gezien, in feite kunstgras is. Het kan binnen een dag worden gelegd en gaat het hele jaar door met weinig tot geenonderhoud. Wat meer is, is dat de duurzaamheid het jarenlang intact laat.

Hoe zit het met de regen?

Kunstgras is ideaal voor balkons en buitenruimtes, het is licht van gewicht en kan zware regenval in zeer korte tijd afvoeren bij eventueel gebruik van ons safe pad ondervloer. Als u zich zorgen maakt over het extra gewicht dat op uw dak terechtkomt, raden we u aan uw kunstgras niet op te vullen (aangezien dit het meeste gewicht toevoegt). De ondervloeren zijn ook erg licht en zullen niet veel extra gewicht toevoegen aan uw installatie.
Al ons gras is voorzien van afwateringsgaten zodat het regenwater effectief over het dak kan wegvloeien.
Ons Safe pad ondervloer bied echter een nog betere afvoer en zorgen voor een meer gedempt oppervlak, zonder extra gewicht, waardoor de het ideale kunstgrasplaatje is voor op uw balkon of dakterras.

Hoe moet ik er voor zorgen?

U niet! Bij kunstgras is er weinig onderhoud. We raden u alleen aan om vuil (zoals bladeren) van het gras te houden om te voorkomen dat het erin afbreekt. Als het nodig is, kunt u het met een mild schoonmaakmiddel spoelen of het met een borstel opborstelen. Afgezien daarvan hoeft u het geen water te geven, u hoeft zich geen zorgen te maken over verkleuring of kale plekken.

Welk gras past het beste bij mijn terras?

Om u te helpen de ideale look en feeling te krijgen voor uw kunstgras balkon of dakterras ontwerp, kunt u bij ons terecht voor stalen van elk van onze grassen. U kunt dan een idee krijgen van de textuur, wat vooral handig is als u huisdieren of kinderen heeft, omdat de textuur uw uiteindelijke keuze kan beïnvloeden. Wij kunnen u helpen beslissen welk gazon het beste bij uw wensen past en ons behulpzame personeel zal u door het proces leiden.

Kan ik tuinmeubelen op mijn kunstgrasplaatsen?

Ja! Een deel van het plezier van kunstgras is dat het een betere versie is van natuurlijk gras, je kunt het behandelen zoals je een normaal terras of tuin zou doen. Dus, of dat nu betekend dat je hem moet versieren met je eettafel buiten of je ligstoelen, houd je niet in! Het enige dat nodig is, is even vlot borstelen wanneer u het meubilair verplaatst om het gras weer rechtop te krijgen en er op zijn best uitte zien. Het enige wat je niet kunt doen is een barbecue gebruiken op het kunstgras.

 

Het is heel goed mogelijk om uw stedelijk terras, balkon of dakterras om te toveren tot een vredig, groen toevluchtsoord zonder last van onderhoud. Goed nieuws voor als je vrienden op bezoek hebt voor een zomerfeestje en je je geen zorgen hoeft te maken dat hakken in de grond wegzakken of beestjes in het bord met lekkere producten kruipen die je op de vloer hebt gelegd. Het beste kunstgras voor uw balkon of dakterras vind u hier van Kwaliteits Kunstgras.